miercuri, 26 mai 2010

Pamantul ne cere ajutorul!
Despre Tara lui Andrei
“Tara lui Andrei punct ro” este primul program de responsabilitate sociala care permite unui numar nelimitat de oameni sa interactioneze, sa comunice, sa se informeze si mai ales sa schimbe in mod concret lumea in care traiesc.
Granitele “Tarii lui Andrei punct ro” sunt deschise angajatilor Petrom si publicului larg, de la elevi si profesori pana la fundatii si artisti, de la oameni de cultura si jurnalisti pana la politicieni.
Cum arata tara pe care ti-o doresti?
O tara in care indiferenta este inlocuita de curaj si implicare. O tara in care oamenii iau atitudine fata de tot ceea ce ii inconjoara si inteleg ca azi este momentul pentru a ne schimba viitorul. Andrei ne trimite un apel din viitor tuturor celor care vrem sa participam la aceasta schimbare. Acum si Aici. In Tara lui Andrei. Locul pe care il cautai, pe care il asteptai, tara oamenilor carora le pasa.
Angajatii Petrom
Tara lui Andrei a inceput sa creasca. Avem un Oras Petrom in care oamenii invata deja sa fie cetateni responsabili. Copiii angajatilor Petrom cresc in spiritul respectului pentru viitor in Tabara din Tara lui Andrei. Impreuna cu prietenii si profesorii lor din toata tara, copiii invata despre problemele comunitatii si vin cu solutii la Scoala.
Proiecte eco-civice pentru comunitatea ta
Tu de cate ori ai vrut sa schimbi ceva in bine si pentru ca, nimic si nimeni nu te-a ajutat, ai renuntat? Tara lui Andrei este locul in care poti gasi sprijin, iar ideile devin actiuni concrete pentru comunitatea in care traiesti.
Intra in Orasul tau si vezi cele mai bune initiative ale celorlalti cetateni.
Afla cine sunt cei care formeaza tara si care sunt actiunile lor care ne ajuta sa plantam copaci pentru un aer curat.
Propune un proiect in fiecare luna si participa si tu in concursul care-ti aduce finantarea de 5000 de euro de la Petrom.
Sunt multe lucruri pe care de multe ori le acceptam sau le lasam sa treaca pe langa noi, cu indiferenta. Pentru ca ne-am saturat sa nu ne asculte nimeni.
Ia atitudine si spune Verde-n fata tot ce vezi in jurul tau si ce ne poate ajuta sa ne schimbam in bine.
Voluntariat
Exista locuri si oameni care au nevoie de ajutorul tau. Daca le raspunzi sau nu - tu alegi. Dar trebuie sa stii ca, pentru a schimba lumea, nu vei primi salariu. O faci voluntar.
Aici poti sa afli Calendarul actiunilor de voluntariat si poti alege sa participi si tu.
Daca initiezi o actiune si cauti voluntari pentru initiativa ta, Tara lui Andrei este locul unde ii gasesti.
Implica-te
Citeste Constitutia Tarii lui Andrei si afla ce trebuie sa respecti ca cetatean al acestei tari. Rasfoieste Jurnalul Tarii lui Andrei si implica-te in dezbatere prin comentarii sau propuneri de articole noi.Si nu uita ca fiecare gest pe care il faci in Tara lui Andrei poate duce la plantarea unui copac. Cu cat suntem mai multi, cu atat tara noastra va fi mai verde. Continua sa fii responsabil si in fiecare primavara si toamna ii vei putea planta chiar tu.
Hai sa incercam sa transformam Tara lui Andrei in Romania noastra. Impreuna: Andrei din viitor si noi din prezent.

Votati proiectul :Pamantul ne cere ajutorul


http://www.taraluiandrei.ro/scoala/proiecte/pamantul-ne-cere-ajutorul!_57.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu